Giraffe House, Wellington Zoo

So we are now members of the Big Bite Club, which means we can visit Wellington Zoo as often as we want for the one annual fee.  This is the Giraffe house which I designed while an architect at Athfield Architects Ltd. It was administered while I was at Assembly Architecture Ltd. Pregnant at the time, the smell of the Wild Dogs enclosure was rather sickening.  It is great now to visit with Sabina. The zoo have made a few changes since opening; namely adding a mural to the concrete block walls, and adding brushtix to the balcony.090517_giraffe1090517_giraffe6090517_giraffe3090517_giraffe7090517_giraffe8090517_giraffe2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s